Hoe breng ik Floorservice Onderhoudsolie aan? Wat kan ik allemaal met de veelzijdige Woodboy van Overmat? En hoe werkt Prime Old Grey? Allemaal vragen die beantwoord worden in de nieuwste Instructie Films van Overmat en Floorservice.

Vaak is een instructie in beeld vele malen duidelijker dan een instructie op papier. Daarom heeft Overmat een achttal instructiefilms ontwikkeld voor diverse Floorservice producten en Overmat machines. In deze films wordt overzichtelijk en bondig uitleg gegeven over de toepassing en werking van de producten en machines.

Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van Prime Old Grey op eiken of de vele mogelijkheden van onze Airtec ES 200 freesmachine. Met deze films wordt de gebruiker van deze producten ingelicht over eventuele montage van machines, beschikbare accessoires en toepassingen voor machines en de juiste toepassing van diverse Floorservice producten.

 

 

 

De volgende films zijn beschikbaar:

Floorservice Producten

Overmat Machines

TIP: Een overzicht van alle films is ook te vinden op ons Vimeo account. Vanuit deze site kunt u de films ook integreren op uw eigen website.

https://vimeo.com/overmatindustries