FLOORBOY XL-300 ALS BESTE UIT DE TEST!

Na een test van de Duitse website 10Top gericht op de beste boenmachines is onze Floorboy XL-300 als beste uit de test gekomen!

De test is door 10Top uitgevoerd om potentiële kopers een goede kijk te geven op de verschillende machines die op de markt verkrijgbaar zijn. Het is belangrijk om te kijken naar welke machine het meest geschikt is voor uw vloer, en om de voor- en nadelen van de machines te kennen.

10Top heeft daarom 5 verschillende boenmachines vergeleken en deze in een top 5 geplaatst zodat het voor de consument goed overzichtelijk is.

De Floorboy XL-300 is als beste uit de test gekomen vanwege onder andere deze kwaliteiten:

  • Gemakkelijk te hanteren, daarom ook goed geschikt voor particulieren;
  • Geschikt voor het polijsten en onderhouden van diverse harde vloeren;
  • De bijbehorende pads zijn tegen een gunstige prijs aan te schaffen en eenvoudig te vervangen.

Naast de Floorboy werden ook boenmachines van de merken Kärcher, Hoover, Fakir en Sebo getest.

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

OVERMAT INDUSTRIES TWEE JAAR NA DE BRAND STERKER DAN OOIT

Maandag 26 maart 2018    Het is vandaag precies twee jaar geleden dat een grote uitslaande brand ons magazijn volledig verwoestte. Terugkijkend op de afgelopen twee jaar kunnen we concluderen dat Overmat Industries, als een hecht familiebedrijf, er alleen maar sterker door is geworden.

Zo zijn alle werknemers betrokken geweest bij de indeling/bouw van de nieuwbouw en is er uiteraard gebruik gemaakt van de laatste technieken en producten. Zowel qua gebruiksvriendelijkheid als op (brand)veiligheidsgebied.

Tevens hebben we een volledig nieuwe testruimte geïntegreerd met onder andere een nieuw lab en een oliestraat voor zowel UV olie, LED olie als de gangbare oxidatieve oliesoorten. Deze ruimtes worden gebruikt voor de productontwikkeling en het maken van collecties op maat voor klanten.

Inmiddels draait het nieuwe magazijn weer op volle sterkte en is de nieuwe demonstratieruimte weer klaar om tal van trainingen te organiseren!

Overmat Industries twee jaar na brand magazijn Floorservice

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

BEURS: NOA VLOERENDAG 2018

Op donderdag 12 april vindt de NOA Vloerendag weer plaats in het NOA Afbouwcentrum te Veenendaal. Ook Overmat is deze editie weer aanwezig!

Deze beurs wordt georganiseerd voor alle ondernemers in de zandcement-, gietdek-, kunststof-, terrazzo- en monolietvloerensector. En vloerenbedrijven die de voor- en nabehandeling uitvoeren. Tijdens deze jaardag worden alle vloerenspecialisten in de afbouw volledig op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en is er uiteraard de mogelijkheid om te netwerken met vakgenoten.

De beurs is va 10.00 tot 20.00 uur, en zowel de toegang als het parkeren is gratis.

Kom gezellig bij ons langs op standnummer 35!

Tot dan!

Overmat Industries Floorservice NOA Vloerendag 2018

-------------------------------------------------------------------------------------

 

BEURS UPDATE: DOMOTEX 2017

Afgelopen week stonden wij met een volledig nieuwe stand op Domotex Hannover. Graag willen wij alle bezoekers bedanken voor de leuke en positieve reacties op zowel onze stand als onze Floorservice producten! 

Heeft u de Domotex niet kunnen bezoeken maar wilt u wel meer informatie ontvangen over onze Floorservice producten? Neem dan contact met ons op of bekijk alle Floorservice producten hier en alle Overmat producten hier

Overmat Floorservice Domotex 2017

Overmat Floorservice Domotex 2017

Overmat Floorservice Domotex 2017

Overmat Floorservice Domotex 2017

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

NIEUW! COLOR HARDWASOLIE 2K

Floorservice heeft tijdens de Parket Ambachtsdagen een aanvulling op het assortiment gepresenteerd: Color Hardwasolie 2K. Naast de standaard Hardwasolie 2K kan er nu ook uit 12 kleuren worden gekozen.

Floorservice Hardwasolie 2K is een oplosmiddelvrij afwerkingsproduct dat snel belastbaar is. Hierdoor uitstekend te gebruiken op vloeren die binnen korte tijd weer intensief gebruikt moeten worden. Floorservice Hardwasolie 2K verdiept de natuurlijke structuur en de kleur van de behandelde oppervlakte. Hierdoor biedt het elke houten vloer een blijvende natuurlijke uitstraling. Hardwasolie 2K is, afhankelijk van de manier van aanbrengen, te gebruiken als 1- of 2-laags systeem.

De Color Hardwasolie 2K is verkrijgbaar in een breed scala van 12 kleuren en biedt hierdoor talrijke gebruiksmogelijkheden en variaties.

Color Hardwasolie 2K Floorservice Overmat

  

-------------------------------------------------------------------------------------

  

NIEUW! Uitbreiding Hardwasolie Pro met nieuwe grijstinten

Floorservice presenteert weer een aanvulling op haar Hardwasolie Pro assortiment, ook de grijstinten zijn nu verkrijgbaar! Met deze aanvulling heeft de professionele gebruiker een nog grotere keuze uit ons uitgebreide assortiment.

Floorservice Hardwasolie Pro dringt door de uitgekiende samenstelling diep door in het hout zonder de poriën af te sluiten. Het hout blijft daardoor ademen, en omdat er geen toplaag wordt gevormd, behoudt het hout zijn natuurlijke structuur. De Hardwasolie Pro is een oplosmiddelvrij 1-laags systeem geschikt voor de professionele gebruiker.

De volgende kleuren zijn toegevoegd aan het assortiment:

Een met Floorservice Hardwasolie afgewerkte houten vloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Slechts 2 producten zijn nodig om de vloer in een goede conditie te houden, dit zijn de Floorservice Parketreiniger voor de reiniging en de Floorservice Onderhoudsolie om de vloer, indien gewenst en daar waar nodig, extra bescherming te geven. De Floorservice Onderhoudsolie kan manueel aangebracht worden, maar ook met de Floorboy XL-300 boenmachine. Het onderhoud wordt dan nog gebruiksvriendelijker.

SUCCESVOLLE DEELNAME AAN DE INCODA 2018!

Van zondag 16 tot en met dinsdag 18 september j.l. stonden wij op de Interieur Collectie Dagen.

Graag willen wij alle bezoekers bedanken voor de leuke en positieve reacties op zowel onze Floorservice producten als onze Overmat machines!

 Overmat Interieur Collectie Dagen InCoDa 2018

-------------------------------------------------------------------------------------

 

LAATSTE DAG STAGIAIR RAMON

Donderdag 22 maart    Vandaag is de laatste dag van onze stagiair Ramon. Hij verraste ons vanmorgen met een heerlijke taart! Ramon, bedankt voor je inzet, enthousiasme en de fijne samenwerking. Succes met je opleiding!

   Overmat Industries stage stagiair Ramon Kerstens maart 2018

-------------------------------------------------------------------------------------

BEURS UPDATE: BOUWBEURS 2017

Van maandag 6 t/m vrijdag 10 februari 2017 was het zover, de Bouwbeurs 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze beurs presenteerden wij enkele van de vele machines in ons assortiment. Zo kon u op onze stand vinden: HTC DURATIQ, National Flooring Equipment 5700, Airtec RM-320 en onze Woodboy.

Overmat Bouwbeurs Utrecht Jaarbeurs 2017 HTC Duratiq NFE Airtec Woodboy

Ook gaven we tijdens de beurs een demonstratie van het creëren van Superfloor. Heeft u deze demonstratie gemist maar wilt u wel graag meer weten over Superfloor? Lees hier meer over Superfloor of neem contact met ons op!

 Overmat Superfloor HTC Duratiq Bouwbeurs 2017

-------------------------------------------------------------------------------------

 

BEURS UPDATE : BAU 2017

Van maandag 16 tot en met zaterdag 21 januari 2017 waren wij met onze nieuwste Floorservice producten te vinden op de Bau in München, Hal A5, stand 516.

Hier presenteerden we onder andere onze Floorservice Hardwasolie 2K, Floorservice Color Hardwasolie 2K, Floorservice UV olie en Floorservice Prime Stain.

Bau Munchen 2017 Overmat Floorservice 

Bau Munchen 2017 Overmat Floorservice

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

OVERMAT VOEGT 3 MACHINES VAN NATIONAL FLOORING EQUIPMENT TOE AAN HET ASSORTIMENT.

Sinds september 2016 biedt Overmat ook een aantal strippers van het Amerikaanse merk National Flooring Equipment aan. Met deze strippers wordt het assortiment van Overmat nog uitgebreider en is er voor iedere klus een geschikte machine verkrijgbaar.

National Flooring Equipment 5280

Deze hydraulisch gedreven, zelf rijdende stripper verwijdert de ergste zachte vloeren, zoals gelijmde vloeren, rubberen tegels, linoleum, binnen en buiten sportvloeren, dakbedekkingsmateriaal, PVC vloeren en vinyl vloeren. De ergonomische kenmerken van deze hydraulisch aangedreven machine zorgen voor een besparing in tijd en arbeid. Het compacte ontwerp is ideaal voor gebruik in krappe ruimtes. Lees hier meer.

National Flooring Equipment 6280

De Commander 6280 is een zelf rijdende stripper. Deze hydraulisch aangedreven machine verwijdert de ergste zachte vloeren, zoals gelijmde vloeren, rubberen tegels, linoleum, binnen en buiten sportvloeren, dakbedekkingsmateriaal, PVC vloeren en vinyl vloeren. Het compacte ontwerp maakt deze machine ook ideaal voor gebruik in kleinere ruimtes. De gewichten aan de zijkant voegen extra druk toe tijdens het gebruik en zorgen voor verbeterde grip wanneer de machine verplaatst wordt via de achterwielen. Lees hier meer.

National Flooring Equipment 5700

De 5700 is ontwikkeld om op bijna iedere locatie te kunnen functioneren. Deze zitstripper werkt op batterijen die na een enkele oplading ongeveer 8 – 12 uur meegaan. Het ingebouwde 230 volt oplaadsysteem kan in elk stopcontact ingeplugd worden. De machine is uitgerust met gewichten waardoor de drukpunten goed te regelen zijn. Verwijder de gewichten om de machine per lift te vervoeren. Standaard is de 5700 uitgerust met een hydraulisch dual-lift systeem. Lees hier meer.

-------------------------------------------------------------------------------------

 

HTC INTRODUCEERT DURATIQ

Op woensdag 7 september heeft HTC een nieuwe lijn machines geintroduceerd, HTC DURATIQ. Deze bestaat uit de DURATIQ 6 en DURATIQ 8.

De herontworpen DURATIQ machines hebben meer dan 100 nieuwe kenmerken, oplossingen en details waardoor ze voldoen aan de gestelde eisen door gebruikers. HTC geeft hiermee een compleet standaard aan voor betrouwbaarheid, precisie en controle. Een unieke combinatie van intelligentie en pure kracht.


Meer weten? Kijk hier of neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie!

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

NIEUW MAGAZIJN GEOPEND

Na de brand in het magazijn hebben wij een nieuwe locatie gevonden voor de opslag. Vanuit hier kunnen we u volledig bedienen en alle producten uitleveren.

Dankzij snel schakelen is het nieuwe adres voor leveren en ophalen van producten:

Dwarsweg 18, 5165 NM Waspik

 

Het bezoekadres blijft: Scharlo 11, 5165 NG Waspik.

Bestellingen kunnen zoals gewoonlijk geplaatst worden via:

Tel:  +31 (0) 416 31 77 88 
E-Mail:    info@overmat.nl