Overmat Industries / Floorservice
is volledig operationeel!

 

Wij volgen uiteraard de adviezen van het RIVM rondom het Corona-virus op en hebben intern onze maatregelen genomen.

Wij besteden de tijd die we, door deze perikelen, minder bij de klant buiten kunnen besteden aan nieuwe product- en kleurontwikkelingen. Verder ligt ook de productie van onze bestaande producten niet stil.

Hierdoor kunnen we de komende tijd, weliswaar op gepaste afstand, ondersteuning blijven bieden aan onze klanten en worden ook alle orders nog steeds verzonden.

Voor specifieke informatie over onze producten en machines is onze buitendienst voornamelijk telefonisch en per e-mail voor u bereikbaar via +31 416 31 77 88 en/of info@overmat.nl

 

Maar het belangrijkste boven alles is;
Blijf vooral gezond en hou je verstand erbij!

 

Team Overmat Industries

 *Update 2020-12-15*

Vanaf vandaag gaan de nieuwe aangescherpte Corona maatregelen in Nederland in. Hierdoor moet de detailhandel de deuren sluiten tot en met 19 januari.

Overmat Industries / Floorservice blijft geopend en blijft uw bestellingen leveren. In verband met de feestdagen zal de laatste uitlevering van 2020 op woensdag 23 december zijn. Daarna kunnen bestellingen opgehaald worden in ons magazijn in Waspik. (Houd tijdens het ophalen rekening met de huidige Corona maatregelen). Vanaf 4 januari 2021 worden de bestellingen weer verstuurd.

Natuurlijk staan onze medewerkers klaar om uw eventuele vragen te beantwoorden.