Roterende schuurmachine

Een roterende schuurmachine nodig? Bij Overmat bent u op de juiste plaats! Een breed assortiment machines staat op u te wachten. Voor diverse schuur werkzaamheden aan vloeren worden roterende schuurmachines ingezet. Overmat heeft verschillende roterende schuurmachines in het assortiment, welke speciaal zijn gericht op het schuren, polijsten, reinigen en onderhouden van vloeren. Deze schuurmachines zijn niet alleen bedoeld voor houten vloeren, maar zijn ook zeer geschikt voor vloeren van o.a. beton, epoxy, natuursteen, graniet en marmer.

Een selectie van onze producten

Hardwasolie Classic - kleuren

Aandrijfschijf met celrubber en snelhechting

Eenschijfsmachine Floorboy XL 450

Hardwasolie Classic

Stalen borstel 6E

Aandrijfschijf met celrubber en AllGrip 16”

Aandrijfschijf met snelhechting

Aandrijfschijf Parket 5E

Veel ervaring

Overmat heeft al meer dan 30 jaar ervaring als vloerexpert en weet dus precies waar behoefte aan is en waar een roterende schuurmachine aan moet voldoen. Voor de meest uiteenlopende soorten vloeren en werkzaamheden vindt u bij Overmat de juiste schuurmachine en toebehoren. Overmat beschikt dan ook over een zeer uitgebreid assortiment, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Overmat werkt alleen samen met de allerbeste leveranciers. Denk hierbij aan topmerken als HTC, Airtec en Woodboy.

Contact

Wilt u meer weten over onze roterende schuurmachines? Neem dan gerust contact met ons op! Ons telefoonnummer is +31-(0)41631 77 88. Uiteraard zijn wij ook via de mail te bereiken. U kunt ons een bericht sturen op Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein.. Uw bericht zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden.

Woodboy
Husqvarna
HTC
Airtec
National flooring equipment
Obtego
parket
parket
Sie haben nicht gefunden, was Sie gesucht haben? Wir helfen Ihnen gern!