Beton opruwen

Het professioneel opruwen van beton vraagt om kwaliteitsmachines. Overmat biedt een breed scala aan schuur- en freesmachines! Voor het vakkundig opruwen van beton is het juiste professionele materiaal een must!. Als expert in de bewerking en behandeling van betonnen vloeren kan Overmat voor ieder werk de juiste machine en toebehoren leveren.  Iedere betonnen vloer die opgeruwd moet worden krijgt het beste eindresultaat met de producten van Overmat.

Een selectie van onze producten

Airtec Shave-Master 320

logo-default_catalog Beton opruwen - Overmat

Airtec freesmachines

Airtec Extendo BL-3-KIT

National Flooring Equipment 7700

National Flooring Equipment 5000

Airtec Roto-Mat 320

Airtec Powerman 1600

Airtec Jet-Rotary 637

Verschillende typen voor verschillende vloeren

Van grote oppervlakken tot kleine ruimtes met moeilijke hoeken en van hard beton tot zacht beton, met de machines van Overmat kan iedere betonvloer opgeruwd worden. Topmerken zoals het Zweedse HTC en Zwitserse Airtec bieden een breed scala aan mogelijkheden. 

Contact

Wilt u vakkundig en professioneel beton opruwen? En wilt u weten welke machine en toebehoren voor u het meest geschikt is? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via het e-mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Uiteraard kunt u ons ook bellen op +31-(0)41631 77 88.

Woodboy
Husqvarna
HTC
Airtec
National flooring equipment
Obtego
parket
parket
Not found what you were looking for? We are happy to assist you!