Parketschuurmachine

Het schuren van een parketvloer is een secuur werk en vraagt om de juiste schuurmachine. Stabiliteit en  precisie zijn belangrijke eigenschappen voor een parketschuurmachine. Overmat hanteert als echte vloerenexpert een uitgebreid assortiment aan parketschuurmachines en toebehoren. Zo vindt u bij Overmat parketschuurmachines voor zowel grote als kleine ruimtes, maar ook voor het schuren van parket langs de randen. Voor elke vloer en ieder werk hebben wij de juiste oplossing! Neem een kijkje in ons assortiment en laat u deskundig adviseren.

Een selectie van onze producten

Repex 4D Schuurmachine

Drieschijfsmachine Husqvarna HTC Duratiq T5

Stofzuiger Ronda 200-H Power

Kantenschuurmachine Frank Gecko Star - lengte schuurlepel 175 mm

Stofzuiger Sprintus CraftiX 35 M

Eenschijfsmachine Floorboy XL 300

Eenschijfsmachine Floorboy XL 450

Eenschijfsmachine Woodboy 4000/32-3

Ons bedrijf

Overmat is al meer dan 30 jaar een expert in vloeren. Voor de behandeling, afwerking en  het onderhoud van vloeren bent u bij Overmat aan het juiste adres. Naast parketschuurmachines biedt Overmat een ruim scala aan producten voor de behandeling van houten vloeren en parket. Denk aan Hardwasolie en voorbehandelingsproducten van ons eigen merk Floorservice voor de mooiste kleuren en effecten.

Contact

Wilt u advies over de juiste parketschuurmachine of zoekt extra accessoires bij de schuurmachine? De medewerkers van Overmat helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Zij zijn te bereiken op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Uw bericht zal uiteraard zo snel mogelijk beantwoord worden. Voor een nog sneller antwoord kunt u ook bellen naar +31-(0)41631 77 88.

Woodboy
Husqvarna
HTC
Airtec
National flooring equipment
Obtego
parket
parket
Not found what you were looking for? We are happy to assist you!