Overmat: voor beton, natuursteen en harde vloeren

Schuren, frezen, strippen en impregneren gaat eenvoudig met de juiste tools en het vakkundige advies dat Overmat Industries u biedt. Geen vloer of terras vormt een probleem, dat is immers waar wij goed in zijn: u voorzien in de beste machines, kennis overdracht en toebehoren voor de behandeling. Daarmee wordt het bewerken van vloeren een klus die efficiënt en deskundig door u uitgevoerd kan worden.
Behandel vloeren vakkundig en professioneel met de machines en toebehoren van Overmat Industries BV.


Profiteer van een breed productassortiment en jarenlange ervaring en know-how.

Rondom dit brede productassortiment is een perfect gamma machines opgebouwd. Inclusief alle aan- en toebehoren. Bij Overmat Industries vindt u onder andere de merken Woodboy®, HTC, Husqvarna, Airtec, National Flooring Equipment, Repex, Obtego en Sprintus. En producten als betonfrezen, beton schuurmachines, Twister pads en diverse andere vloeronderhoudsmachines.

Bij aanschaf van onze machines en producten profiteert u van onze jarenlange ervaring en know-how. De producten van Overmat Industries kenmerken zich door hun perfecte prijs-kwaliteitsverhouding, veiligheid, milieuverantwoordelijkheid en levensduur.

Woodboy
Husqvarna
HTC
Airtec
National flooring equipment
Obtego
parket
parket
Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder!