Husqvarna / HTC Kunststofgebonden diamantsegmenten voor polijsten (EZchange)

Productbeschrijving

'Het Husqvarna EZ-gereedschapssysteem voor het polijsten van betonvloeren omvat vijf series van harsgebonden diamantgereedschap met verschillende eigenschappen, die aansluiten op uw wensen en de vereisten van uw vloer.

Welkom in de geheel nieuwe wereld van diamantpolijstgereedschap

De best gepolijste vloeren vereisen vakmanschap - en het beste gereedschap. In de diamantgereedschapslaboratoria van Husqvarna heeft een grote groep ingenieurs de innovatie in het gebruik van hars naar een hoger niveau getild - allemaal om de prestaties te maximaliseren en de gebruiksvriendelijkheid te vergroten.

De SF-serie (Super Flex) is uw eerste keuze voor droog polijsten met ongeëvenaarde glans- en DOI-waarden. Fantastische resultaten al bij kleine korrelgrootten.

De nieuwe EZ SP-serie (Super Polishing) is de nieuwe generatie "SR"-gereedschap, die op veel gebieden zijn verbeterd. Een allround serie van polijstgereedschap die de mogelijkheid biedt hoogglansniveaus te bereiken, al vanaf korrelgrootte 400 en hoger. Tegelijkertijd zijn de snijsnelheden bij kleinere korrelgrootten verbeterd.

Moeiteloze gereedschapswissel

EZchange™ CLASSIC- en EZchange™ CLICK-gereedschapshouders maken het wisselen van gereedschap snel een eenvoudig. Geen schroeven, lijm of klittenband meer nodig.

Sneller een glanzend resultaat

Met de unieke kenmerken van de SF-serie en de hoogwaardige prestaties bereikt u sneller resultaten tot glansniveau 55, al vanaf korrelgrootte 400 (RODE trap).

Pad met flexibel ontwerp

Dankzij de flexibele pads van de SF-serie kunnen de pucks uit het robuuste hars oneffen vloeren moeiteloos volgen en zo een uitstekend resultaat achterlaten, zonder dat bij het polijsten plekken worden overgeslagen.

polijsten_tekst_01 Husqvarna / HTC Kunststofgebonden diamantsegmenten voor polijsten - Overmat

Woodboy
Husqvarna
HTC
Airtec
National flooring equipment
Obtego
parket
parket
Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder!