Betonschuurmachine

Voor het slijpen, schuren, opruwen, polijsten ed. van een betonnen vloer is een gedegen betonschuurmachine geen overbodige luxe. Als expert in vloeren is Overmat uiteraard ook voor u de leverancier van betonschuurmachines. U gaat natuurlijk niet over één nacht ijs bij de aanschaf van zo’n machine voor behandeling van beton. De experts van Overmat staan dan ook graag voor u klaar met hun kennis en ervaring.

Een selectie van onze producten

logo-default_catalog Betonschuurmachine - Overmat

Epoxy verwijderen

Airtec BS-270-EL

logo-default_catalog Betonschuurmachine - Overmat

Betonfrees

Husqvarna HTC Duratiq RX6

Husqvarna PG 400

Husqvarna PG 830

Husqvarna PG 540 4,4kW

Husqvarna PG 280 S

Verschillende machines voor verschillende vloeren

Iedere betonnen vloer heeft zijn eigen behandeling nodig, niet elk beton is namelijk hetzelfde. En iedere soort behandeling vraagt om de geschikte machine en tools. Overmat weet dit als geen ander en heeft daarom ook een groot assortiment aan apparatuur en accessoires, zoals betonschuurmachines, voorhanden. Kijkend naar de soort beton, de grootte van het te bewerken oppervlak en het gewenste resultaat heeft Overmat altijd de schuurmachine die het beste hierbij aansluit.

Contact

Wilt u graag weten welke betonschuurmachine het beste is voor uw werkzaamheden? Neem dan eens contact op met Overmat, de vloerenexpert. Onze medewerkers helpen u graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer +31-(0)41631 77 88. U kunt ons ook een e-mail sturen, ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw bericht zal zo snel mogelijk beantwoord worden!

Woodboy
Husqvarna
HTC
Airtec
National flooring equipment
Obtego
parket
parket
Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder!