Betonfrees

Op zoek naar een goede betonfrees voor de bewerking van vloeren? Dan rekent u op Overmat, de expert op vloerengebied! Voor het bewerken van een betonnen vloer is een goede betonfrees onmisbaar. Overmat biedt een ruim assortiment frezen voor diverse doeleinden. Uiteraard bent u op zoek naar een kwaliteitsproduct en dat is ook precies wat wij leveren. Overmat levert betonfrezen van het Zwitsers topmerk Airtec. Van compacte handfrees tot krachtige frezen voor grote oppervlakken. Met een betonfrees van Overmat kiest u altijd de juiste machine bij uw werk.

Een selectie van onze producten

Husqvarna PG 280 S

Overmat Floorboy XL 300

Repex 4D Schuurmachine

Overmat Woodboy 4000/32-3

Husqvarna PG 280

Husqvarna HTC 950 RX

Husqvarna HTC Duratiq T5

Husqvarna HTC Duratiq RX8

Ons assortiment

Voor iedere klus en ieder oppervlak betonnen vloer is een betonfrees te vinden in ons uitgebreide assortiment.  Of u nu moet verwijderen, schuren, egaliseren of uitvlakken, er is altijd een geschikte betonfrees voorhanden. Voor zowel kleine ruimtes als grote oppervlakken, zoals een parkeergarage of weg.  Bent u op zoek naar een betonfrees en heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op,  wij adviseren u graag!

Hoe kunt u ons bereiken?

Wij zijn per mail en telefonisch te bereiken. Voor het stellen van een snelle vraag kunt u uiteraard het beste even bellen, zo heeft u ook het snelste uw antwoord. Ons telefoonnummer is +31-(0)41631 77 88. Als u ons een e-mail stuurt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij staan u graag te woord!

Woodboy
Husqvarna
HTC
Airtec
National flooring equipment
Obtego
parket
parket
Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder!