Betonslijpmachine

Voor een veilige en duurzame betonslijpmachine kiest u uit het ruime assortiment van Overmat Industries BV. Voor een veilige en duurzame betonslijpmachine kiest u uit het ruime assortiment van Overmat Industries BV. Overmat Industries BV is al meer dan 30 jaar expert in vloerbehandeling en de bijbehorende professionele betonslijpmachines. 

Een selectie van onze producten

Airtec BS-180-EL-P

Airtec BS-125-EL-045-P-11

Bouchardeermachine voor randbewerking

Betonnen vloeren

Iedere betonnen vloer is anders, en iedere bewerking vraagt om ander materieel. Daarom heeft Overmat een ruim aanbod waarin u altijd een geschikte professionele betonslijpmachine vindt. Overmat is exclusief dealer in de Benelux voor de machines van het Zweedse topmerk HTC. Niet alleen zijn deze betonslijpmachines eenvoudig te hanteren, u ontvangt eveneens jarenlange garantie.

In het productoverzicht vindt u informatie over de verschillende types machines van HTC voor de professionele bewerking van betonnen vloeren. Naast HTC betonslijpmachines kunt u bij Overmat ook terecht voor o.a. freesmachines, betonschuurmachines en industriële stofzuigers.

Contact

Voor meer informatie of het bestellen van een betonslijpmachine kunt u direct contact met ons opnemen. Maar ook voor vragen, demonstraties of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht. Overmat is te bereiken via telefoonnummer +31-(0)416-31 77 88 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Woodboy
Husqvarna
HTC
Airtec
National flooring equipment
Obtego
parket
parket
Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder!