Natuursteen vloeren schuren

Met de HTC machines van Overmat Industries BV kunt u eenvoudig en snel alle soorten natuursteen vloeren schuren. Met de HTC machines van Overmat Industries BV kunt u eenvoudig en snel alle soorten natuursteen vloeren schuren. Overmat Industries BV is al meer dan 30 jaar expert in vloerbehandeling, zoals het schuren van beton en natuursteen vloeren. 

Een selectie van onze producten

Stofvrij schuren

Bandschuurmachine Frank Cobra Classic

Natuursteen schuren

Het professioneel schuren van natuursteen vraagt om kennis van het product en degelijk materieel. Voor de bewerking van natuursteen vloeren biedt Overmat een ruim assortiment machines van het Zweedse topmerk HTC. Met deze machines zijn bijzonder geschikt voor natuursteen vloeren schuren, want:

  • De machines zijn eenvoudig te hanteren;
  • Voor ieder soort natuursteen is de juiste machine incl. toebehoren voorhanden;
  • Binnen het assortiment vindt u machines voor zowel grote als kleine oppervlakken.

Naast het aanbod machines voor het schuren van natuurstenen vloeren kunt u bij ons ook terecht voor machines voor het schuren, slijpen of frezen van beton, machines voor bewerking van houten vloeren en industriële stofzuigers.

Contact

Voor meer informatie over het schuren van natuurstenen vloeren en onze HTC machines kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor het aanvragen van een demonstratie of vrijblijvende offerte, of voor het inwinnen van advies kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31-(0)416-31 77 88 of stuur ons gerust een mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Woodboy
Husqvarna
HTC
Airtec
National flooring equipment
Obtego
parket
parket
Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder!