Husqvarna / HTC Randbewerking

Productbeschrijving

De randen omlijsten uw vloer. Ze moeten met dezelfde zorg worden behandeld als de rest van de vloer. Met ons nieuwe gereedschapssysteem van handbediende randschuurmachines streven wij ernaar het schuren van randen minder zwaar en belastend te maken en gelijktijdig meer profijtelijk voor u.

Husqvarna EZ-randschuurmachines weerspiegelen de logica en de prestaties van het EZ-gereedschapssysteem voor vloerschuurmachines. U kunt nu elke stap in uw voorbereidings-, schuur- en polijstproces volgen, zelfs voor de randen.

Randschuurgereedschap dat uw winstgevendheid verhoogt en uw knieën ontziet
De SM Edge- en HX Edge-series van Husqvarna bieden een tot 2,5-maal hogere verwijderingscapaciteit en beperken zo de tijd die u op uw knieën moet doorbrengen, waardoor ze een besparing van de arbeidskosten bieden.

Met het gereedschap uit de Husqvarna SP Edge-serie bereikt u vroeger in het proces een hogere glanswaarde, dankzij de aanzienlijk toegenomen korrelgrootte van 400.

Schuurgereedschap voor een efficiënte vloerbewerking
Net als het andere T-REX™-gereedschap is de T-REX™ Edge speciaal ontwikkeld voor extreme coatingverwijdering en vloerbehandeling. Het gereedschap heeft een extreem hoog verwijderingsvermogen en kan zelfs dikke coatings verwijderen, zoals epoxy-acrylaat, verf en resten van lijm en dekvloeren.

De PREP 0 Edge is een agressieve metalen komschijf voor het verwijderen van coatings tot 2 mm, zoals dekvloeren, verf, lijm en epoxy. De schijf werkt zeer goed op zowel harde oppervlakken als op oneffen, schurende oppervlakken.

edge_tekst_01 Husqvarna / HTC Randbewerking - Overmat

Woodboy
Husqvarna
HTC
Airtec
National flooring equipment
Obtego
parket
parket
Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder!