Egaline verwijderen

Overmat heeft de juiste machines en toebehoren in huis om u te helpen met Egaline verwijderen. Egaline verwijderen vraagt om de juiste machines en toebehoren. Overmat kan u als echte vloerenexpert helpen met een breed scala aan machines voor het verwijderen van egaline, zodat u de vloer kunt maken zoals u hem hebben wilt. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op een nieuwe afwerking.

Een selectie van onze producten

Hardwasolie Classic

Hardwasolie Classic - kleuren

Hardwasolie 2K

Hardwasolie 2K - kleuren

Hardwasolie Pro - kleuren

logo-default_catalog Egaline verwijderen - Overmat

Parketolie

Hardwasolie Pro

Hardwasolie FF

De echte vloerexpert

Overmat is dé echte vloerexpert. Al ruim 30 jaar timmert Overmat Industries aan de weg als specialist in vloeren en het assortiment is sindsdien steeds verder uitgebreid met verschillende topmerken. In dit assortiment vindt u gegarandeerd alles wat u nodig heeft als u de Egaline laag van een vloer wilt verwijderen. Naast Egaline verwijderen kunnen de betreffende machines ook worden ingezet voor het schuren of frezen van vloeren. Kortom, een ruime keus in mogelijkheden en toepassingen. 

Contact

Wilt u meer weten over Egaline verwijderen of andere toepassingen van onze machines? Neem dan contact op met Overmat. Wie kan u nu beter helpen dan de echte experts op het gebied van vloeren? U kunt onze medewerkers via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op nummer +31-(0)41631 77 88 bereiken.

Woodboy
Husqvarna
HTC
Airtec
National flooring equipment
Obtego
parket
parket
Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder!