Parketolie

Floorservice Parketolie van Overmat beschermt uw parketvloer en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. De aanschaf van een parketvloer betekent vaak een flinke uitgave. De bewoner of gebruiker wil dan ook een lange tijd van de parketvloer kunnen genieten. Met de Floorservice Parketolie van Overmat is een parketvloer goed beschermd en behoudt deze zijn prachtige natuurlijke uitstraling. 

Een selectie van onze producten

logo-default_catalog Parketolie - Overmat

Egaline verwijderen

Hardwasolie 2K

logo-default_catalog Parketolie - Overmat

NOA Vloerendag 2023

Hardwasolie Pro - kleuren

Hardwasolie Classic

Hardwasolie Pro

Hardwasolie 2K - kleuren

Hardwasolie FF

Duurzaam

De Parketolie van ons merk Floorservice is opgebouwd uit plantaardige oliën en wassen en daardoor volledig duurzaam. Daarnaast draagt deze parketolie bij aan de duurzaamheid van de houten vloer. Door de toevoeging van kiezelzuur wordt de vloer namelijk krasvast en waterbestendig. Bij deze Parketolie is een zeer eenvoudig systeem voor onderhoud en reiniging opgezet. Hiermee blijft de parketvloer in goede staat.  

Informatie

Overmat vertelt graag meer over haar Parketolie, de onderhoudsproducten en alle andere toebehoren voor uw vloer. Bij vragen, voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0416317788. U kunt ook onze showroom bezoeken in Waspik, Noord-Brabant.

Naast onze Floorservice Parketolie, kunt u bij Overmat ook terecht voor andere vloerproducten, zoals schuurmachines, pads en schuurmaterialen.

Woodboy
Husqvarna
HTC
Airtec
National flooring equipment
Obtego
parket
parket
Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder!