Epoxy verwijderen

Overmat heeft alle machines en toebehoren in huis voor het verwijderen van epoxy op vloeren. Neem contact op met Overmat. Epoxy verwijderen is een vak apart en dat vak wordt uitstekend beheerst met de schuurmachines van Overmat. Onze schuurmachines en schuurmaterialen verwijderen de epoxy eenvoudig van de vloer, zodat deze weer voorzien kan worden van een nieuwe afwerking of behandeling. De medewerkers van Overmat adviseren u graag over welke machine en accessoires u nodig heeft om uw werkzaamheden professioneel uit te kunnen voeren.

Een selectie van onze producten

Overmat Floorboy XL 450

Husqvarna PG 400

Husqvarna PG 690

Husqvarna HTC Duratiq X8

Husqvarna PG 690 RC

Husqvarna HTC Duratiq T5

Husqvarna PG 830

Husqvarna HTC 950 RX

Een zeer uitgebreid assortiment

Overmat hanteert een zeer uitgebreid assortiment waarmee wij onze klanten goed van dienst kunnen zijn. Door veel keuze te bieden en een grote variëteit in merken aan te houden, kunnen wij een totaalpakket afleveren aan onze klanten. Alle soorten harde vloeren kunnen met gebruik van onze producten uitstekend behandeld of bewerkt worden. Naast het verwijderen van epoxy kunt u met onze producten harde vloeren o.a. schuren, polijsten en frezen.

Contact

Wilt u advies over de  materialen die u moet gebruiken om epoxy van de vloer te verwijderen? De medewerkers van Overmat staan voor u klaar!. U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer +31-(0)41631 77 88.

Woodboy
Husqvarna
HTC
Airtec
National flooring equipment
Obtego
parket
parket
Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder!