Parketschuurmachine

Het schuren van een parketvloer is een secuur werk en vraagt om de juiste schuurmachine. Stabiliteit en  precisie zijn belangrijke eigenschappen voor een parketschuurmachine. Overmat hanteert als echte vloerenexpert een uitgebreid assortiment aan parketschuurmachines en toebehoren. Zo vindt u bij Overmat parketschuurmachines voor zowel grote als kleine ruimtes, maar ook voor het schuren van parket langs de randen. Voor elke vloer en ieder werk hebben wij de juiste oplossing! Neem een kijkje in ons assortiment en laat u deskundig adviseren.

Een selectie van onze producten

Eenschijfsmachine Woodboy 4000/32-3

Bandschuurmachine Frank Cobra Classic

Drieschijfsmachine Husqvarna HTC Duratiq T5

Kantenschuurmachine Frank Gecko Star - lengte schuurlepel 175 mm

Repex 4D Schuurmachine

Eenschijfsmachine Floorboy XL 450

Eenschijfsmachine Floorboy XL 300

Stofzuiger Ronda 200-H Power

Ons bedrijf

Overmat is al meer dan 30 jaar een expert in vloeren. Voor de behandeling, afwerking en  het onderhoud van vloeren bent u bij Overmat aan het juiste adres. Naast parketschuurmachines biedt Overmat een ruim scala aan producten voor de behandeling van houten vloeren en parket. Denk aan Hardwasolie en voorbehandelingsproducten van ons eigen merk Floorservice voor de mooiste kleuren en effecten.

Contact

Wilt u advies over de juiste parketschuurmachine of zoekt extra accessoires bij de schuurmachine? De medewerkers van Overmat helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Zij zijn te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw bericht zal uiteraard zo snel mogelijk beantwoord worden. Voor een nog sneller antwoord kunt u ook bellen naar +31-(0)41631 77 88.

Woodboy
Husqvarna
HTC
Airtec
National flooring equipment
Obtego
parket
parket
Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder!